tala fou

tala fou

Fa'amalo ia maxi mo le fa'ailoaina o se atina'e fa'atekonolosi maualuga

I le fa'ai'uga o le 2022, o se fa'aaloalo tele lea na fa'ailoaina ai e Maxi Scientific Instruments (Suzhou) Co., Ltd. o le atina'e fa'atekonolosi e le Matagaluega o Saienisi ma Tekinolosi a Jiangsu, Matagaluega o Tupe a le Itumalo o Jiangsu ma le Itumalo o Jiangsu. Auaunaga Lafoga.

Atina'e fa'atekonolosi a le atunu'u o se ituaiga fa'ailoga fa'apitoa e fa'atuina e le setete e lagolago ma fa'amalosia le atina'eina o atina'e fa'atekonolosi, fetu'una'i le fausaga o fale gaosi oloa ma fa'alauiloa le fa'atauva'a o le tamaoaiga o le atunu'u.O lo'o i ai se tulaga taua tele i le atina'eina o le tamaoaiga o le atunu'u.E sili atu ma le sefulu tausaga o loʻo faʻapipiʻi ai e malo i laʻasaga uma ma kamupani le taua i atinaʻe tekonolosi, faʻaaogaina le tele o faiga faʻavae ma faiga e faʻamalosia ma lagolagoina le atinaʻeina o atinaʻe tekonolosi.

O le faʻalauiloaina o pisinisi faʻatekonolosi maualuga o loʻo i ai le maualuga o le ulufale, tulaga faʻamaonia ma le lautele lautele.O le avea o se atina'e fa'atekonolosi maualuga o lona uiga o su'esu'ega ma atina'e a la tatou kamupani, o mea fou ua aloa'ia ma lagolagoina e le setete.O atina'e fa'atekonolosi maualuga ua avea muamua ma sini tau atina'e a le malosi o su'esu'ega fa'asaienisi a se atina'e.

O le manuia o atina'e fa'atekonolosi maualuga o lo'o fa'atusalia ai le fa'amaoniaina o le malosi atoatoa o la tatou kamupani e pei o le tulaga o fa'asaienisi ma fa'atekonolosi fa'afouga i la tatou pisinisi HPLC (high performative liquid chromatography).Mo la matou kamupani, o lenei faʻailoga o se faʻailoga taua, faʻailogaina ua ausia e le matou kamupani ni mea na ausia i le HPLC ma tulaga faʻaagafesootai i aso nei.Fa'ailoaina o se atina'e fa'atekonolosi maualuga e taua tele i le atina'eina o le lumana'i o matou kamupani, aemaise lava i vaega nei.

1. Faiga fa'apitoa.O atina'e fa'atekonolosi fa'apitoa e mafai ona fiafia i le tele o faiga fa'avae i lafoga, tupe ma taleni mai le atunu'u ma le lotoifale.O nei faiga faʻavae e faʻamalosia ai le faʻafouina ma le faʻapisinisi, ma faʻaleleia le saoasaoa o atinaʻe ma le faʻatauvaʻa o pisinisi.

2. Tekinolosi fou.O atina'e fa'atekonolosi fa'apitoa ua i ai le tomai e su'esu'e ai ma atina'e oloa ma tekonolosi, e mafai ona taula'i atili i su'esu'ega fa'atekonolosi ma atina'e, maua atili fa'amanuiaga ma fa'afouga i tekonolosi, ma fa'aleleia atili le tau fa'aopoopo ma le fa'atauvaga autu o oloa.

3. Tulaga tau alamanuia.O atina'e fa'atekonolosi ua fa'ailoaina e fiafia i se tulaga maualuga ma ta'uta'ua i totonu o le alamanuia, e mafai ona sili atu ona tauva ma galulue fa'atasi ma isi atina'e ta'uta'ua, ma fa'alautele atili ai le aia tatau a le atina'e e tautala ai ma le mafai ona tautala i totonu o le alamanuia.

I le avea ai o se atinaʻe faʻatekonolosi a le atunuʻu, Maxi Scientific Instruments (Suzhou) Co., Ltd. o le a faʻalauteleina le faʻagasologa a le kamupani o faʻafouga tutoʻatasi ma suʻesuʻega.O le a faʻaauau pea le faʻalauiloaina o taleni faʻafouina maualuga, faʻateleina tupe teufaafaigaluega i suʻesuʻega tutoʻatasi, ma faʻatamaoaigaina pea le faʻafouina o le kamupani ma le atinaʻe gafatia.


Taimi meli: Apr-06-2023